Χάπι Delivery Project

Η Ελλάδα ως γνωστόν είναι η χώρα με τους περισσότερους deliverαδες στον κόσμο. Πρωί, μεσημέρι βράδυ τα ΄΄παπάκια΄΄ οργώνουν την άσφαλτο διανέμωντας  ότι μπορείς να φανταστείς. Φεύγουν γεμάτοι επιστρέφουν άδειοι. Ξαναφεύγουν γεμάτοι ξαναεπιστρέφουν άδειοι.

Παράλληλα κρίνοντας από τα δεκάδες φάρμακα που κατα καιρούς πετάμε όλοι μας  στα σκουπίδια μιας και είτε έχουμε αναρώσει και δεν τα χρειαζόμαστε είτε τα ξεχάσαμε και έχουν πλέον λήξει  γεννήθηκε η ιδέα του Χάπι Delivery Project !!!

Τι είναι το Χάπι Delivery Project ?

To Εστιατόριο μας ανέκαθεν θεωρούσε την κοινωνική ευθύνη ως αρετή μιας υγιούς επιχείρησεις.  Τα τελευταία χρόνια δε που η ανθρωπιστική κρίση που ταλανίζει την χώρα μας έχει γιγαντωθεί το να συνεισφέρουμε στο κοινό καλό είναι πράξη αδιαπραγμάτευτη. Έτσι από το 2015 πρόσφερουμε  το φαγητό που μας περισεύει στα κλιμάκια της οργάνωσης PRAKSIS.

Το Χάπι Delivery Project είναι το επόμενο βήμα.  Είναι απλό. O διανομέας όταν επιστρέφει από την παραγγελία ο σάκος ή το κουτί μεταφοράς του είναι προφανώς  άδειο.  Σκεπτόμενοι πως πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να συνεισφέρουν και εκείνοι κοινωνικά δωρίζοντας τα φάρμακα τα οποία δεν χρειάζονται, ο διανομέας  μας κάλιστα θα μπορούσε να τα παραλάβει και να τα μεταφέρει στο εστιατόριο από όπου θα καταλήξουν στους ανθρώπους του PRAKSIS με τους οποίους ήδη συνεργαζόμαστε!

Με άλλα λόγια σκόπος του Project είναι να γίνει η διαδικασία του Delivery ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των ανθρώπων που θέλουν να δωρίσουν τα φάρμακα που πλέον δεν χρησιμοποιούν  με αυτούς που τα έχουν πραγματικά ανάγκη !!!

Παράλληλα για να τους επιβραβεύσουμε και εμείς από πλευράς μας θα κάνουμε 10% έκπτωση στην επόμενη παραγγελία κάθε πελάτη μας που θα δωρίζει τα φάρμακα που  δεν χρειάζεται!!!

΄΄Τα φάρμακα που θα μπορεί να δωρίσει κάποιος θα πρέπει να είναι πάντοτε σε μορφή χαπιού ωστόσο  ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες της οργάνωσης θα δημοσιοποιείτε και λίστα  με φάρμακα σε υψιλή ζήτηση΄΄ 

Αυτή την περίοδο οι ανάγκες σε φάρμακα είναι  τα εξής :

  1. αντιβιοτικά ευρέως φάσματος
  2. αναλγητικά 
  3. γαστροπροστασία
  4. φάρμακα διαβήτη
  5. φάρμακα δυσλιπιδαιμίας

Για να κάνετε πράξη την δωρεά σας επιλέξτε τον κωδικό Χάπι DP – ΠΡΟΣΦΟΡΑ από το μενού Χάπι Delivery Project όπως θα επιλεγατε το φαγητό σας για να κάνετε παργγελία. Για να επωφεληθείτε της επιβράβευσης επιλέξτε αντίστοιχα τον κωδικό Χάπι DP – ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ στην επόμενη παραγγελία σας !!!

About Νίκος Βογιατζής

View all posts by Νίκος Βογιατζής →