Το περιβόητο μπιφτέκι Μπιτόκ αλά ρους, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, είναι ένα πιάτο που συνδυάζει το κλασικό μοσχαρίσιο μπιφτέκι με το τηγανητό αυγό. Ιδιαίτερη γεύση από ένα ξεχασμένο πιάτο με ρίζες από Ρωσία, που ωστόσο γινόταν ανάρπαστο τις προηγούμενες δεκαετίες στα μαγειρεία της Αθήνας.
Η θρεπτική αξία του κόκκινου κρέατος(μοσχαρίσιος κιμάς) είναι γνωστή καθώς προσφέρει μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης και σιδήρου. Ο συνδυασμός με τη θρεπτική αξία του επιπλέον αυγού του δίνει την ταμπέλα ενός σούπερ γεύματος.