Για τις κρύες μέρες μια από τις αγαπημένες σούπες των παλιών δεν είναι άλλη από τη βραστή γίδα! Παραδοσιακή γεύση που πρέπει να εξερευνήσει κάθε λάτρης της κουζίνας. Οι παππούδες μας συνήθιζαν να πίνουν τον ζωμό τού βραστού για να αντιμετωπίσουν κάθε κρυολόγημα. Τα λαχανικά που περιέχει προσφέρουν σημαντικές βιταμίνες και υδατάνθρακα, ενώ αν και θεωρείται πως περιέχει λίπος στη πραγματικότητα η αντιστοιχία είναι 3 gr λίπος στο 100 gr κρέας και μόνο το 0,9 από αυτό είναι κορεσμένο. Η μερίδα περιλαμβάνει τη ζεστή σούπα μαζί με το κρέας της.
Γίδα βραστή
