Λαχανοντολμάδες

Οι λαχανοντολμάδες αποτελούν ένα από τα πιο υποτιμημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας καθώς είναι μπελαλίδικοι στην παρασκευή. Ωστόσο κρίνοντας τόσο από τη γεύση τους όσο και από τη θρεπτική τους αξία εύκολα μπορούμε να τους συμπεριλάβουμε στο Top 10 της παραδοσιακής γαστρονομικής μας κληρονομιάς. Το μυστικό κρύβεται προφανώς στο αυγολέμονο!

Ο μοσχαρίσιος κιμάς είναι ιδανική πηγή πρωτεΐνης, σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες του λάχανου (βιταμίνες A,B,C,K) προσφέρουν ένα τέλειο πιάτο.